Portfolio

Een selectie van mijn werk:

FD Energie Pro biedt wekelijks een gebalanceerde mix van interviews, duiding, achtergrondinformatie en commentaar bij actuele ontwikkelingen in de energiewereld. Het FD heeft de ambitie om FD Energie Pro te laten uitgroeien tot hét toonaangevende energiemedium in Nederland. Selectie van artikelen:
“Ook bij nieuwkomers draait het uiteindelijk om prijs”
“Collectieve inkoop stuit op bezwaren van kleine installateurs”
“Energiebedrijven gaan in zonnepanelen. Zit de klant daarop te wachten?”

Intermediair online magazine: ik schrijf op onregelmatige basis human interest artikelen voor het online magazine van vacatureportal Intermediair.

Energie Media, uitgever van websites
Voor de vier zakelijke websites van Energiemedia (EnergieVastgoedEnergieBusiness, EnergieOndernemer en EnergieOverheid) verzorgt Responsive Media het community management (nieuws, interviews, social media). De websites bereiken gemiddeld 25.000 zakelijke professionals per maand.


Voor de website Platform Duurzame Huisvesting, een samenwerking tussen markt – en overheidspartijen, wordt de redactie verzorgd.

In opdracht van online nieuwsdienst Z24 heb ik een aantal advertorials geschreven over (duurzame) business cases van een Nederlands energiebedrijf. Een uitdaging om met een journalistieke format een aantal marketing doelstellingen van dit bedrijf te bereiken.

Voor de gemeente Haarlemmermeer heeft Responsive Media een kwalitatieve en kwantitatieve meting verzorgd. Onderwerp was overlastbeleving van inwoners bij 3 zogenaamde ‘hotspots’ van overlast.  De jeugdaanpak van de gemeente heeft succesvol gewerkt, mede door de hotspot-methode. (afgerond)

Voor het adviesbureau Kjenning Advies heb ik interviews gedaan met professionals uit de woningcorporatiewereld voor de nieuwe web app voor de Kjenning platforms. Ook heb ik verslag gedaan van de tweejaarlijkse workshop van Platform Portefeuille – en vastgoedmanagement. Het resultaat, een achtergrondartikel, is gepubliceerd op de weblog Corporatienl.nl. (afgerond)

Comments are closed.

  • LinkedIn Profile