Portfolio

Ik heb voor de volgende bedrijven en organisaties opdrachten uitgevoerd:

 • Energie Media, uitgever van websites
  Voor de vier zakelijke websites van Energiemedia (EnergieVastgoedEnergieBusiness, EnergieOndernemer en EnergieOverheid) verzorgt Responsive Media het community management (nieuws, interviews, social media). De websites bereiken gemiddeld 25.000 zakelijke professionals per maand.

 • Platform Duurzame Huisvesting
  Voor de website Platform Duurzame Huisvesting, een samenwerking tussen markt – en overheidspartijen, wordt de redactie verzorgd.
 • logo-z24-lIn opdracht van online nieuwsdienst Z24 heb ik een aantal advertorials geschreven over (duurzame) business cases van een Nederlands energiebedrijf. Een uitdaging om met een journalistieke format een aantal marketing doelstellingen van dit bedrijf te bereiken. (afgerond)
 • Gemeente Haarlemmermeer
  Voor de gemeente Haarlemmermeer heeft Responsive Media een kwalitatieve en kwantitatieve meting verzorgd. Onderwerp was overlastbeleving van inwoners bij 3 zogenaamde ‘hotspots’ van overlast.  De jeugdaanpak van de gemeente heeft succesvol gewerkt, mede door de hotspot-methode. (afgerond)
 • Kjenning Advies
  Voor het adviesbureau Kjenning Advies heb ik interviews gedaan met professionals uit de woningcorporatiewereld voor de nieuwe web app voor de Kjenning platforms. Ook heb ik verslag gedaan van de tweejaarlijkse workshop van Platform Portefeuille – en vastgoedmanagement. Het resultaat, een achtergrondartikel, is gepubliceerd op de weblog Corporatienl.nl. (afgerond)